skype-лекції для слухачів курсів підвищення кваліфікації – це сучасно

P1012425 resЗ метою урізноманітнення форм освітньої діяльності слухачіввиїзних курсів підвищення кваліфікації, інтеграції в навчальний процес інституту інформаційних і комунікаційних технологій, економного й раціонального використання бюджетних коштів на відрядження науково-педагогічних працівників та на виконання наказу в. о. ректора КЗ СОІППО від 15.02.2016 року № 21-ОД «Про апробацію та запровадження skype-лекцій та інтерактивних занять в online-режимі на виїзних курсах підвищення кваліфікації» протягом 17, 18 та 19 лютого були проведені skype-лекції та інтерактивні заняття в online-режимі на виїзних курсах учителів української мови та літератури, що проходили в місті Кролевець.

Заняття у відповідності до навчальної програми проводили Кулик Н. А., старший викладач кафедри психології; Кожем'якіна І. В., старший викладач кафедри професійної освіти та менеджменту; Логвиненко Ю. В., кандидат філологічних наук, доцент кафедри соціально-гуманітарної освіти.

Інформаційні технології системно супроводжують процес навчання слухачів курсів підвищення кваліфікації, надаючи більш широкі можливості комунікації між викладачами та слухачами. Організація та проведення таких занять потребує не тільки спеціального технічного оснащення, а й належного рівня педагогічної майстерності викладачів, їх лекторських здібностей, готовності до застосування додаткових психологічних ресурсів на початку заняття.

Тестове підключення в режимі skype-зв’язку з Кролевецьким РМК, технічний супровід skype-лекцій та інтерактивних online-занять здійснювали працівники відділу технічних засобів навчання КЗ СОІППО.

Про необхідність продовжувати та вдосконалювати практику проведення занять такого роду свідчать схвальні відгуки слухачів курсів. 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO