ВИВЧЕННЯ ПЕРЕДОВОГО ПЕДАГОГІЧНОГО ДОСВІДУ

на головну resВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2016 рік, 18 лютого 2016 року Міщенко Л.Б., методистом з дошкільного виховання Сумського ОІППО здійснено вивчення передового педагогічного досвіду вихователя першої кваліфікаційної категорії Конотопського дошкільного навчального закладу (ясла-садка) № 4 «Сонечко» Конотопської міської ради Федоренко Тетяни Олегівни з проблеми «Організація пошуково-дослідницької діяльності з дітьми у дошкільному навчальному закладі».

У процесі вивчення досвіду роботи педагога переглянуто його роботу з дітьми старшого дошкільного віку – заняття-вікторина «Клуб дослідників та кмітливчиків «КаКаДу» з проблеми «Організація пошуково-дослідницької діяльності з дітьми дошкільного віку».

Вихователь презентувала виготовлену власноруч колекцію різноманітних матеріалів для проведення з вихованцями експериментально- дослідницької діяльності. Також Тетяна Олегівна представила свою творчу лабораторію (власну бібліотеку; тематичні папки; напрацьовані матеріали з теми досвіду: конспекти занять та заходів з дітьми та батьками).

З метою узагальнення передового педагогічного досвіду зібрано матеріали: методичні розробки; виступи на методичних об’єднаннях, семінарах, педагогічних читаннях; перелік друкованих праць у фахових виданнях.

Міщенко Л.Б., методистом Сумського ОІППО. надано методичну допомогу вихователюФедоренко Т.О. щодо усунення можливих недоліків з планування подальшої з подальшої діяльності та напрямом організації пошуково-дослідницької роботи з дітьми дошкільного віку. 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO