«Обласний інструктивно-методичний семінар методистів методичних кабінетів районних (міських) управлінь (відділів) освіти, які відповідають за підвищення кваліфікації керівних та педагогічних кадрів»

P1012232 resВідповідно до плану роботи КЗ СОІППО 18 лютого 2016 року в інституті відбувся обласний інструктивно-методичний семінар методистів методичних кабінетів районних (міських) управлінь (відділів) освіти, які відповідають за підвищення кваліфікації керівних та педагогічних кадрів.

Семінар відкрила Захарова І.О., кандидат педагогічних наук, доцент, декан факультету підвищення кваліфікації та перепідготовки, яка ознайомила з сучасними підходами до організації та планування підвищення кваліфікації керівних та педагогічних кадрів області у 2017 році.

Про підсумки виконання договірних умов на підвищенні кваліфікації керівних та педагогічних кадрів області за 2015 рік доповіла Гаврилюк М.С., методист навчального відділу. Вона поінформувала про планування підвищення кваліфікації педагогічних та керівних працівників області в Університеті менеджменту освіти НАПН України на 2017 рік.

Ніколаєнко С.П., старший викладач кафедри соціально-гуманітарної освіти, порушила питання щодо компетентнісної спрямованості підвищення кваліфікації педагогічних працівників області.

Вознюк А.В., кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології, проаналізувала особливості організації та змісту проблемно-тематичних курсів «Психолого-організаційні аспекти управління педагогічними працівниками в освітніх округах».

Про актуальність запровадження експрес-курсів за національно-патріотичної проблематики доповідав П’ятаченко Ю.В., старший викладач кафедри соціально-гуманітарної освіти.

У виступі Петрової Л.Г., кандидата технічних наук, доцента, завідувачакафедри освітніх та інформаційних технологій, була висвітлена тема організації та змісту курсів за напрямком ІКТ в умовах інформатизації освіти.

У рамках проведеного семінару учасники отримали рекомендації щодо планування підвищення кваліфікації керівних та педагогічних працівників області на 2017 рік.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO