Організація проведення апробації тестових завдань на базі загальноосвітніх навчальних закладів Сумської області

на головну res16 лютого 2016 року працівники навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання взяли участь у вебінарі з питань підготовки та проведення апробації тестових завдань, організованим Харківським регіональним центром оцінювання якості освіти.

Апробація тестових завдань буде проведена з десяти навчальних дисциплін (українська мова, історія України, математика, російська мова, хімія, географія, фізика, біологія, німецька мова, англійська мова) у період з 22 до 25 лютого 2016 року в загальноосвітніх навчальних закладах Сумської області.

Святокум О.Є., начальник науково-методичного відділу Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти, кандидат педагогічних наук, ознайомила учасників вебінару з правилами проведення апробації тестових завдань, звернула увагу на основних аспектах проведення: до апробації тестів залучаються учні 11-х класів; тривалість апробаційного тестування з кожного предмета складає 45 хвилин (5 – хвилин на інструктаж, 40 хвилин – на тестування).

Адміністрування апробації у кожній навчальній аудиторії здійснюється працівниками навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Сумського ОІППО. Окрім представників Сумського ОІППО, у кожній навчальній аудиторії присутній представник загальноосвітнього навчального закладу, на базі якого проводиться апробація. 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO