VІ Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

на головну res13 лютого 2016 року в Сумській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 9 відбувся фінальний етап VІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, у якому взяли участь: 21 учень загальноосвітніх навчальних закладів, 2 учні професійно-технічних навчальних закладів, 12 студентів вищих навчальних закладів Сумської області.

Під час урочистостей конкурсантів вітали Олена Іванівна Попова, директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації; Ірина Віталіївна Удовиченко, проректор Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, кандидат педагогічних наук, доцент; Олександр Васильович Вертіль, член Національної спілки письменників України, голова Сумської обласної організації Спілки письменників України.

Творчі колективи Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 9 створили в актовій залі школи святкову, урочисту і, водночас, по-домашньому теплу атмосферу.

Конкурсанти та їх наставники отримали відзнаки, цінні подарунки від Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації.

Для керівників команд, за ініціативи Любов Миколаївни Шерстюк, методиста з української мови та літератури Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, було проведено засідання літературної студії за участю Григорія Львовича Єлишевича, члена Національної спілки письменників України, Національної спілки журналістів України.

Відповідно до умов конкурсу, завдання надійшли о 900 годині на електронну адресу навчального закладу та були надані учням для виконання. По завершенню, творчі роботи фіналістів направлено для перевірки журі до Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України.

Дякуємо учням та учителям за сумлінну працю, високі результати; районним (міським) методистам – за змістовну організаційно-методичну роботу, яка позитивно впливає на підвищення практичних досягнень учнів.

Зичимо перемоги юним сумчанам!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO