Щоденник олімпіад. Олімпіада з правознавства

на головну res7-8 лютого 2016 року на базі Сумського ОІППО відбувся ІІІ (обласний етап) Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства.

У змаганнях узяли участь 55 учнів, а саме: 9 класу – 22, 10 класу – 23, 11 класу – 10.

За результатами виконаних завдань олімпіади з правознавства визначено 27 переможців: 9 клас – 11, 10 клас – 11, 11 клас – 5 учнів.

Основне завдання Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства – поглиблення інтересу до юриспруденції та правознавства, виявлення обдарованих учнів та надання їм допомоги у виборі професії, залучення до навчання у вищих навчальних закладах.

Найкращий результат показали учні м. Суми   (6 учасників – 6 переможців), Охтирського району (2 учасника – 2 переможця), м. Лебедин (1 учасник – 1 переможець), Обласної гімназії-інтернат для талановитих та творчо обдарованих дітей (1 учасник – 1 переможець), м. Конотоп (4 учасника – 3 переможця), Кролевецького району (3 учасника – 2 переможця).

Найуспішнішим навчальним закладом, за результатами олімпіади з правознавства, є Сумська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 17 (2 призових місця).

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO