Cемінар «Інформаційно-методичне забезпечення дистанційного навчання. Методика проведення чат-заняття»

P1011383 resЗгідно з планом роботи КЗ СОІППО та з метою якісної роботи та удосконалення взаємодії між викладачами та слухачами курсів підвищення кваліфікації за дистанційною формою навчання 3 лютого 2016 року на базі інституту було проведено семінар «Інформаційно-методичне забезпечення дистанційного навчання. Методика проведення чат-заняття» для викладачів курсів підвищення кваліфікації за дистанційною формою навчання.

До участі в семінарі були залучені проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи, завідувачі кафедр, викладачі та фахівці сектору дистанційної освіти навчального відділу.

Семінар відкрила Панченко С.М., к. психол. н., доцент, проректора з науково-педагогічної та навчальної роботи. Методику проведення чат-заняття презентувала Солоха А.О., фахівець сектору дистанційної освіти навчального відділу. З метою обміну досвідом щодо методики проведення чат-заняття з модулю «Педагогічна психологія» виступила Борцова М.В., ст. викладач кафедри психології. Поділилася своїм досвідом роботи з модулю «Педагогічна інноватика» Зосименко О.В., к. пед. н., доцент кафедри професійної освіти та менеджменту.

Презентацію форм роботи у чаті з модулів «Інформаційно-комунікаційні технології» та «Методики викладання інформатики» показала Петрова Л.Г., к. тех. н., доцент, в.о. завідувача кафедри освітніх та інформаційних технологій. Поділився своїми міркуваннями стосовно удосконалення формату проведення чат-занять із залученням новітніх ІКТ-технологій Жук М.В., к. філос. н., доцент, в.о. завідувача кафедри соціально-гуманітарної освіти.

У рамках проведеного семінару, учасники обмінялися досвідом, розширили свої знання з методики проведення чат-заняття, висунули пропозиції щодо розробки веб-заняття та форуму для слухачів курсів підвищення кваліфікації за дистанційною формою навчання, отримали рекомендації щодо проведення чат-занять.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO