Формування підприємливості й ініціативності на уроках фізики

LogoВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2016 рік, 12 січня 2016 року на базі Сумського ОІППО відбулася обласна дидактико-методична студія (тренінг) «Формування підприємливості й ініціативності на уроках фізики». Студія проведена в рамках реалізації польсько-українського проекту «Шкільна академія підприємництва 3», який спрямований на підвищення рівня освіти та професійної кваліфікації вчителів шляхом запровадження елементів підприємницької освіти у школі.

Метою заходу було – підготувати вчителів фізики до впровадження інтегрованих уроків з підприємницьким тлом.

На заході були присутні вчителі фізики Білопільського, Великописарівського, Глухівського, Краснопільського, Кролевецького, Лебединського, Липоводолинського, Недригайлівського, Сумського, Тростянецького районів та міст Конотоп, Лебедин, Сумиу загальній кількості 14 осіб.

Відкрила обласний семінар методист фізики Сумського ОІППО Карпуша В.М., яка розповіла про основні етапи польсько-українського проекту. Під керівництвом методиста учасники семінару ознайомилися з поняттям ключової компетентності «Підприємливість та ініціативність».

Троіцька М.Є., тренер проекту, старший викладач кафедри психології СОІППО, провела тренінг щодо володіння підприємницькими здібностями учасників студії.

Під час проведення студії педагоги актуалізували знання з формування в учнів рис підприємливої та ініціативної особистості та поглибили рівень власної професійної майстерності у процесі виконання інтерактивних вправах.

Учасники студії отримали навчальний посібник «Уроки з підпрємницьким тлом» на паперових носіях та методичні матеріали, зокрема методичні рекомендації, щодо створення уроків фізики, на яких здійснюється формування ключової компетентності «підприємливість та ініціативність».

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO