Он-лайн участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції “Державне управління в контексті адміністративної реформи”

P1010337 resultЗа ініціативою факультету права і соціального управління Донецького державного університету управління, а саме кафедри адміністративного менеджменту, сумісно з кафедрою спеціально-правових дисциплін, кафедрою соціології управління та кафедрою гуманітарних дисциплін 17-18 грудня 2015 року в м. Маріуполь відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція “Державне управління в контексті адміністративної реформи”.

В роботі конференції взяло участь понад 150 науково-педагогічних працівників вищих навчальних закладів, державних службовців органів виконавчої влади та місцевого самоврядування з Києва, Одеси, Харкова, Запоріжжя, Сум, Кривого Рогу, Вінниці, Краматорську, а також міжнародні гості з Поморської академії  (Польща) та Університету John Hopkins University (Washington, USA).

Жук М.В., завідувач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін КЗ Сумського ОІППО, к філос. н., доцент прийняв участь в он-лайн форматі і зробив дистанційну доповідь на Пленарному засіданні конференції на тему «Український розвиток в вимірі європейських пріоритетів»

Більш детальна інформація на сайті Донецького державного університету управління https://clck.ru/9eYFv

З виступом Жука М.В. можна також ознайомитись на youtube за адресою https://www.youtube.com/watch?v=XciHgCKGAS0

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO