Підсумкова конференція польсько-українського проекту «Шкільна академія підприємництва »

головна7 грудня 2015р. в Київському міському будинку учителя відбулася підсумкова конференція чотирирічного проекту «Шкільна академія підприємництва», що реалізувався в рамках програми польсько-української співпраці з розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща та Міністерства освіти та науки України у 2012-2015 роках. Учасниками конференції були українські тренери, викладачі інститутів післядипломної педагогічної освіти, учителі, представники Міністерства освіти і науки України, Міністерства економічного розвитку та торгівлі України, Міністерства народної освіти Польщі, Центрального осередку навчання вчителів (Польша).

Сумський обласний інститут представляла делегація у складі Троїцької М.В., ст. викладча кафедри психології, Попова В.Д., методиста географії та економіки (координатори проекту), Луценко С.М., к.держ.упр, доцента, завідувача кафедри державного управління та педагогічного менеджменту, Ніколаєнко С.П., ст. викладача кафедри соціально-гуманітарних дисциплін, Чеканської Л.М., к.пс.н., доцента, завідувача кафедри психології.

Конференцію урочисто відкрили координатори проекту Е. Бобінська, викладач-консультант відділу розвитку суспільних і громадянських компетентностей Центру розвитку освіти у Варшаві та Р. Шиян, директор КЗ ЛОР «Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти», які презентували результати діяльності проекту. Координатори розповіли гостям та учасникам конференції про досягнення проекту «Шкільна академія підприємництва» та переспективи його продовження.

Учасників конференції привітали П.Хобзей, заступник міністра освіти і науки України, Л.Гріневич, голова комітету з питань освіти і науки України, народний депутат України, Ю.Клименко, заступник міністра економічного розвитку та торгівлі України, Т.Варгоцька, заступник міністра народної освіти Польщі, М.Фалковська, заступник директора Центру розвитку освіти у Варшаві.

Про роль та завдання обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти у реалізації проектурозповів І. Смагін, ректор Житомирського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Своїми здобутками в реалізації проекту поділились Луценко С.М., завідувач кафедри державного управління та педагогічного менеджменту, Ніколаєнко С.П., ст. викладач кафедри соціально – гуманітарних дисциплін, які виступили з доповіддю «Підприємливість в управлінській діяльності керівника навчального закладу». Особлива увага була звернена на особливості формування ключових європейських компетентностей у керівників загальноосвітніх навчальних закладів.

На закінчення конференції було відзначено, що проект повинен реалізуватись і надалі та сприяти формуванню у вчителів й учнів підприємливості та ініціативності, як ключових європейських компетентностей.

Учасники високо оцінили рівень проведення конференції, атмосферу, що панувала під час її роботи, висловили сподівання на продовження роботи.

Відеозвіт конференції за посиланням:

http://vlasnasprava.ua/shkil-na-akademiya-pidpriyemnitstva-pidvodit-pidsumki-diyal-nosti/

IMG 1579 result

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO