Організація роботи учнів у майстернях. Формування трудових умінь і навичок.

на головну resultВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2015 рік, 4 листопада 2015 року на базі Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Липоводолинської районної ради проведено обласний семінар-практикум «Організація роботи учнів у майстернях. Формування трудових умінь і навичок.».

Мета заходу – ознайомлення з методикою формування загальнотрудових умінь і навичок учнів 5-9 класів та ознайомлення із сучасними вимогами до майстерні з трудового навчання.

У заході взяли участь педагоги з Липоводолинського, Лебединського Недригайлівського, Роменського, Сумського районів, мм. Суми, Лебедин та Ромни у загальній кількості 23 особи.

З вітальним словом до учасників заходу звернулася Дмитрушко Л.М., начальник відділу освіти Липоводолинської районної державної адміністрації.

Мороз Л.В., методист методичного кабінету відділу освіти Липоводолинської районної ради, ознайомила учителів області з практичним досвідом роботи педагогів району.

Учасників обласного заходу радо зустріла директор Липоводолинської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Вовк І.І, яка яскраво презентувала ввірений їй навчальний заклад, ознайомила з успіхами педагогічного колективу та учнів.

У творчій атмосфері результативно пройшли майстер-класи учителів Берестівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Липоводолинської районної ради: Шеденка О.М. – «Сувенір свого регіону», Бузовської В.Ю. – «Браслет-оберіг для бійця».

Під час проведення «круглого столу», було заслухано доповідь Кореневої І.В., методиста з трудового навчання Сумського ОІППО – з питань організації роботи учнів у майстернях на уроках трудового навчання та методики формування умінь і навичок учнів 5-9 класів.

За результатами роботи семінару учасники отримали рекомендації методичного та практичного спрямування.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO