Організаційно-методичне забезпечення проведення ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання у 2015-2016 навчальному році

на головну resultВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освітина 2015 рік, 28 жовтня 2015 р. на базі Сумського ОІППО відбувся обласний семінар «Організаційно-методичне забезпечення проведення ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання у 2015-2016 навчальному році».

Мета заходу – ознайомлення з методичними рекомендаціями та умовами проведення ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання у 2015-2016 навчальному році.

Відкрила обласний семінар Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної роботи СОІППО,к.пед.н., доц.

У семінарі взяли участь методисти та керівники методичних об'єднань учителів трудового навчання з Білопільського, Буринського, В.-Писарівського, Глухівського, Краснопільського, Кролевецького, Л.-Долинського, Недригайлівського, Охтирського, Путивльського, Роменського, С.-Будського, Сумського районів, Тростянецького, Шосткинського та міст Суми, Глухів, Конотоп, Лебедин, Охтирка, Ромни, Шостка у загальній кількості 22 особи.

Коренева І.В., методист з трудового навчання СОІППОнадала методичні рекомендації щодо організації та проведення ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання у 2015-2016 навчальному році та оголосила теми творчих проектів для хлопців та дівчат 9, 11 класів.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO