Навчально-методичне забезпечення викладання шкільного курсу природознавства у 5 класі за новим Державним стандартом загальної середньої освіти

на головну result27 жовтня 2015 року на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, відповідно до плану Сумського ОІППО на 2015 рік, відбулось VІ засідання обласної творчої групи вчителів природознавства з проблеми «Навчально-методичне забезпечення викладання шкільного курсу природознавства у 5 класі за новим Державним стандартом загальної середньої освіти».

На засіданні були присутні учителі природознавства (члени творчої групи) районів та міст Сумської області:

  • Давиденко Наталія Федорівна, Великосамбірський навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад Конотопської районної ради;

  • Гаранжа Світлана Анатоліївна, Лебединська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 6 Лебединської міської ради;

  • Пінчук Вікторія Василівна, Охтирська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 5 Охтирської міської ради;

  • Мільченко Світлана Вікторівна, Сумська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 22 м. Суми;

  • Проценко Валентина Іванівна, Конотопська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 12 Конотопської міської ради.

Відкрила засідання методист біології та природознавства Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Голубенко Т.С., окресливши план роботи та завдання групи, розглянувши широке коло питань, пов’язаних з реалізацією загально-природничого компоненту змісту освіти в навчальному предметі «Природознавство».

Члени творчої групи обговорили організаційні та методичні аспекти викладання природознавства. В процесі роботи було зазначено необхідність застосування елементів ігрових та проектних технологій в навчально-виховному процесі. Члени творчої групи представили свої напрацювання щодо впровадження нового Державного стандарту загальної середньої освіти та навчальної програми «Природознавство» (Навчальні програми для загальноосвітніх навчальних закладів: Природознавство; Біологія. 5-9 класи. – К.: Видавничий дім «Освіта», 2013. – 64 с.). Учителі презентували конспекти уроків та дидактичне забезпечення до них, учнівські міні-проекти.

Голубенко Т.С. надала методичні рекомендації щодо викладання природознавства відповідно до нового Державного стандарту загальної середньої освіти.

На засіданні вносились та обговорювались пропозиції щодо структури збірки матеріалів за результатами роботи творчої групи. 

P1016979 result

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO