Календар прав людини в обговоренні та практичному використанні

на головну result19 жовтня в Сумському ОІППО відбувся перший день засідання робочої групи з пілотування та доопрацювання підручника – Календаря прав людини. Відкрив засідання в.о. ректора СОІППО, доктор історичних наук, доцент Юрій Олександрович Нікітін. До вітальних слів доєдналась головний спеціаліст департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України Раїса Іванівна Євтушенко, окресливши головні завдання та план триденної роботи групи. Історичні передумова важливості даної роботи та коротку презентацію матеріалів провела національний спеціаліст проектів у сфері верховенства права і прав людини Координатора проектів ОБСЄ в Україні Наталія Олександрівна Беца.

Далі в форматі заходу авторським колективом були окреслені цілі, завдання та особливості методики використання шкільного Календаря прав людини. У живому спілкування з авторами вчителі області напрацьовували спільні рекомендації до практичного використання Календарі прав на уроках. Варто відзначити, що у засідання робочої групи беруть участь як учителі-предметники (історики), так і учителі початкових класів, української мови та літератури, математики, фізики, англійської мови, фізичної культури, зарубіжної літератури, бо саме цей правознавчий Календар розрахований для позакласної роботи як виховний комплекс.

У другій половині першого робочого дня на базі Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №12 м. Суми учасники працювали над методологією аналізу проведення виховних заходів під керівництвом Сергія Олександровича Терно, професора Запорізького національного університету, доктора педагогічних наук.

Пілотування Календаря відбуватиметься вже 20 жовтня, тобто у другий робочий день на відкритих уроках та виховних заходах у загальноосвітніх навчальних школах, а третій день учасники-учителі та автори присвятять обговоренню результатів практичного впровадження Календаря в навчальний та виховний процес.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO