Форми і методи дослідження навчальних досягнень учнів та критерії їх оцінювання. Таксономія Блума

на головну resultВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2015 рік, 15 жовтня 2015 року на базі Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 20 м. Суми відбулось заняття обласної школи молодого учителя географії «Форми і методи дослідження навчальних досягнень учнів та критерії їх оцінювання. Таксономія Блума» для учителів загальноосвітніх навчальних закладів (стаж роботи до 3-х років) із 6 адміністративних районів, міст області (Білопільського, Буринського, Конотопського, Кролевецького, Сумського, міста Суми).

Мета заходу – опрацювати методичні аспекти технології визначення навчальних досягнень учнів на уроках географії, ознайомити молодих учителів з практичним упровадженням різнорівневого оцінювання досягнень учнів відповідно до таксономії Блума в курсі вивчення географії у 7 класі.

Відкрив семінар Попов Володимир Денисович, методист економіки та географії Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Заступник директора з навчально-виховний роботи Комлик Ольга Вікторівна привітала учасників школи та ознайомила присутніх учителів з історією становлення і розвитку Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 20 м. Суми.

Методистом Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Поповим В.Д. було розглянуто питання методичних аспектів технології визначення навчальних досягнень учнів на уроках географії.

Наступний етап заходу – відвідування відкритого уроку в 7 класі за темою «Тектонічна будова, рельєф, корисні копалини Африки» та позакласного заходу – географічна гра «Еверест» (учитель Богачова І.В.).

Богачова Ірина Василівна поділилась практичним досвідом роботи з реалізації нових підходів до оцінювання рівня навчальних досягнень учнів за таксономією Блума.

Під час проведення «круглого столу» учасники семінару відмітили корисність проведених заходів для подальшого втілення у своїй роботі тих практичних матеріалів, якими поділилась Богачова Ірина Василівна.

За результатами роботи семінару учасники отримали рекомендації методичного та практичного спрямування.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO