Використання новітніх інформаційних технологій на уроках економіки та в позаурочний час

на головну resultПріоритетом розвитку освіти є впровадження сучасних інформаційних технологій, що забезпечують подальше удосконалення навчально-виховного процесу, доступність та ефективність освіти, підготовку молодого покоління до життєдіяльності в інформаційному суспільстві. Формування інформаційної культури учнів учитель може здійснювати на своїх уроках і в позакласній діяльності. Нині задля цього він має бути підготовленим, мати певні інформаційно-комунікаційні компетентності.

Відповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2015 рік, 1 жовтня 2015 року на базі Глухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 відбувся обласний семінар учителів економіки з теми «Використання інформаційно-комунікативних технологій на уроках економіки та в позаурочний час».

Мета заходу – показати учителям області як можна використовувати комп’ютерну підтримку на уроках економіки та географії, у позакласній роботі.

Відкрив семінар Попов Володимир Денисович, методист економіки та географії Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

З вітальним словом до учасників семінару звернулись Васянович Людмила Григорівна, начальник відділу освіти Глухівської міської ради, Дячкова Валентина Григорівна, завідуюча Глухівським міським методичним кабінетом.

З доповідями про можливості використання комп’ютерно-орієнтованих засобів на уроках економіки виступили методисти Сумського ОІППО Попов В.Д. і Ященко В.В.

Зі своїм досвідом використання комп’ютера під час навчання ознайомила учасників семінару Рябуха Алла Петрівна, учитель економіки Глухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Глухівської міської ради. Для присутніх на семінарі вона провела майстер-клас «Хмарні технології в діяльності учителя» та інтелектуальну гру «Своя гра» серед учнів шкіл міста Глухів.

Під час проведення «круглого столу» учасники семінару відмітили корисність проведених заходів для подальшого втілення у своєї роботі тих практичних матеріалів, якими поділилась Рябуха Алла Петрівна.

За результатами роботи семінару учасники отримали рекомендації методичного та практичного спрямування.

IMG 2337 result IMG 2495 result

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO