Передовий педагогічний досвід у дії

image001 resultВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2015 рік, для методистів районних (міських) методичних кабінетів (центрів), які опікуються питання передового педагогічного досвіду, 23-24 вересня 2015 року, на базі Тростянецького районного методичного центру відбувся щорічний семінар – практикум «Передовий педагогічний досвід у дії», який об’єднав 20 педагогів з Білопільського, Буринського, Великописарівського, Глухівського, Конотопського, Краснопільського, Кролевецького, Лебединського, Липоводолинського, Недригайлівського, Охтирського, Путивльського, Роменського, Сумського районів та міст Суми, Глухіва, Лебедина, Охтирки, Ромен.

Мета заходу: ознайомити з досвідом роботи освітян Тростянеччини щодо організації роботи з виявлення, вивчення, узагальнення, поширення та впровадження (освоєння) передового педагогічного досвіду.

 

Відкрила обласний семінар методист з передового педагогічного досвіду  Сумського ОІППО Корень Л.В., яка розповіла про специфіку організації діяльності з виявлення, вивчення, узагальнення, схвалення, поширення та впровадження передового педагогічного досвіду в роботу навчальних закладів області.

Директор районного методичного центру Волочаєва Л.А. ознайомила учасників семінару з історією розвитку районної методичної служби, пріоритетними завданнями методичного центру та інноваційною діяльністю центру по роботі з творчо працюючими педагогами.

Заступник директора з науково-методичної роботи центру Касьяненко С.І. презентувала роботу методичної служби у забезпеченні науково-методичного супроводу з питань  передового педагогічного досвіду.

Цікаво, змістовно пройшов методичний калейдоскоп передового педагогічного досвіду освітян Тростянецького району «Золоті зерна творчості», у якому взяли участь методисти районного методичного центру, учителі, досвід яких занесений до обласної та районної картотеки передового педагогічного досвіду.

Учасники семінару ознайомились з досвідом роботи вчителів Тростянецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 2, Білківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Боромлянського навчально-виховного комплексу: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад, дошкільного навчального закладу «Пролісок», позашкільного закладу «Палац дітей та юнацтва».

Кожен з учасників семінару отримав інформаційно-методичний альманах передового педагогічного досвіду освітян Тростянеччини «Золоті зерна творчості».

Для подальшого покращення роботи з питання вивчення, узагальнення, поширення та впровадження передового педагогічного досвіду учасникам надані методичні рекомендації.

Рекомендації учасникам щорічного обласного семінару-практикуму «Передовий педагогічний досвід у дії»

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO