Асоціації керівників закладів освіти «Відроджені гімназії України» працює у Сумах та області

на головну23 вересня 2015 року у науковій бібліотеці Української академії банківської справи відбулося урочисте відкриття ХХІІІ щорічної Всеукраїнської конференції Асоціації керівників закладів освіти «Відроджені гімназії України».

Цьогоріч учасниками розглядається питання формування сучасного іміджу навчального закладу в умовах трансформації європейського освітнього простору і викликів глобалізації: реалії та перспективи.

Робота конференції розпочалася ще 22 вересня з реєстрації, засідання координаційної ради та Правління ВГУ. Також учасниками в перший день були підготовлені проекти рішення та ухвали щорічної конференції.

На урочистому відкритті з вітальним словом звернувся голова Сумської обласної державної адміністрації Микола Олексійович Клочко, привітавши учасників на Слобожанській.

Коротка концертна програма, підготовлена вихованцями Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, презентувала історію нашого краю, відображену в номерах дитячої творчості.

Олена Іванівна Попова, директор Департаменту освіти і науки Сумської ОДА, звертаючись до учасників конференції наголосила на тому, що такий захід – це визначна подія освітньої, культурної, виховної ваги, славна сторінка історії Сумської освіти.

Почесний гість, голова громадської організації Арі Покка, президент асоціації ІСР, зазначив, що все життя працює над тим, щоб змінити систему освіти на краще, і на сьогодні вбачає потенціал та можливість цих змін у європейському форматі.

У форматі конференції відбулася виставка матеріалів «Сумщина гімназійна». Експозиція, підготовлена Сумським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти та гімназіями області, включала методичні посібники, «родзинки педагогічної творчості», матеріали конкурсів педагогічної майстерності та надбання досвіду роботи з обдарованими дітьми.

Від Сумського ОІППО в заходах 22-23.09.2015, на чолі з в.о. ректора Нікітіним Ю.О., узяли участь науково-педагогічні, педагогічні працівники інституту (Удовиченко І.В., Панасюра Г.С., Перлик В.В., Іваненко Н.Е., Волобуєва І.І., Сердюк О.П., Клюніна Н.В., Юрченко Л.І., Каленик О.В., Драновська С.В.).

24 та 25 вересня робота учасників конференції продовжиться у навчальних закладах Сумської області (м. Суми, м. Конотоп, м. Шостка).

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO