НАУКА ОН-ЛАЙН. УЧАСТЬ ЖУКА М.В. В IV ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОМУ СЕМІНАРІ «СУЧАСНІ ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ДИСТАНЦІЙНІЙ ОСВІТІ» (MITDE-2015).

Снимок экрана от 2015-09-24 14295121-23 вересня 2015 року на базі національного технічного університету нафти і газу (м.Івано-Франківськ) відбувся IV всеукраїнський науково-практичний семінар «СУЧАСНІ ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ДИСТАНЦІЙНІЙ ОСВІТІ» (MITDE-2015).Організатори - Міністерство освіти і науки України, Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу, кафедра комп’ютерних технологій в системах управління та автоматики, Громадська організація “Український форум дистанційного та мобільного навчання»  (http://ufdml.org/ ), що забезпечила пряму он-лайн трансляцію.

Жук М.В. (постійний член оргкомітету) виступив з дистанційною доповіддю 21.09.15 на Пленарному засіданні «Філософія е-навчання: український вимір в конфігурації світових трендів», а 22.09.2015 віртуально провів один з майстер-класів «Проблеми дистанційного навчання у ХХІ столітті. Виклики сучасності». У відповідності до програми були також проведені  майстер-клас Кухаренко В. М. (НТУ “ХПІ”, м. Харків. «Роль куратора змісту в інформаційному суспільстві» та тьюторинг Кіріченко Л.О. ( НУРЕ, м. Харків)  «Прикладна синергетика. Фактали та вейвлети». Більш детальна інформація на сайті семінару http://mitde.org.ua/2015/

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO