Інноваційні технології на уроках трудового навчання

на головну resultВідповідно до плануроботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2015 рік, 21вересня 2015 року відбулося засідання обласної школи молодого вчителя трудового навчання «Інноваційні технології на уроках трудового навчання».

На заході були присутні представники Буринського, Краснопільського, Недригайлівського, Роменського, Тростянецького районів та міст Суми, Конотоп, Лебедин.

Освітні інновації, що здійснюються на сучасному етапі розвитку у вітчизняній системі загальної середньої освіти, слід розглядати у змісті навчання й виховання учнів; формах, методах і технологіях навчання. Саме ці питання були розглянуті у виступах викладачів Сумського ОІППО: Гільової Л.Л., старшого викладача кафедри психології – «Психологічні особливості інноваційної стратегії в освіті» та Кожем'якіної І.В., старшого викладача кафедри педагогіки та інноваційних технологій – «Банк інноваційних педагогічних технологій». Під час проведення круглого столу, заслухано й обговорено доповідь Кореневої І.В., методиста з трудового навчання Сумського ОІППО.

За результатами роботи семінару учасники отримали рекомендації методичного спрямування та методичну літературу.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO