Формування естетичного середовища засобами декоративно-ужиткового мистецтва

на головну resultВивчення предметів художньо-естетичного циклу в системі загальної середньої освіти є важливим чинником духовного розвитку естетичної та загальної культури. Зміст шкільної художньо-естетичної освіти розкриває перед учнями розмаїття жанрів і стилів українського та світового мистецтва, своєрідність вітчизняної художньої культури в контексті культуротворчих процесів людства, основи естетичних знань, долучає учнів до творчої діяльності в окремих видах мистецького самовираження.

Відповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2015 рік, 16 вересня 2015 року на базі Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю проведено засідання обласної школи педагогічної майстерності «Формування естетичного середовища засобами декоративно-ужиткового мистецтва».

Мета заходу – орієнтація на виховання особистості з усталеним естетичним світоглядом на підґрунті загальнолюдських пріоритетів та цінностей, симбіозу естетичного виховання та трудової підготовки школярів.

З вітальним словом до учасників заходу звернулася Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної роботи Сумського ОІППО

У творчій атмосфері результативно пройшли майстер-класи керівників гуртків соціально-реалібітаційного відділу Сумського ОЦПО: Огнєва С.В. – «Декупаж», Окунь О.М. – «Декоративна іграшка» та Несвіт С.О. – «Сухе валяння».

Під час проведення «круглого столу» було заслухано доповідь
Кореневої І.В, методиста з трудового навчання Сумського ОІППО – «Формування естетичного середовища засобами декоративно-ужиткового мистецтва».

За результатами роботи семінару учасники отримали рекомендації методичного та практичного спрямування.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO