«Особливості викладання образотворчого мистецтва у 4-х та 7-х класах загальноосвітніх навчальних закладів»

на головну result16 вересня 2015 року, відповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядиплої педагогчної освіти, Сєрих Л.В., к. пед. наук, доцентом кафедри теорії та методики виховання, методистом образотворчого мистецтва Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти був проведений обласний семінар «Особливості викладання образотворчого мистецтва у 4-х та 7-х класах загальноосвітніх навчальних закладів» для методистів міських (районних) методичних кабінетів, які опікуються образотворчим мистецтвом та предметами художньо-естетичного профілю.

Семінар розпочався із Візитки навчального закладу, яку презентувала Васько О.С., заступник директора Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 26.

Під час семінару було проаналізовано основні аспекти викладання образотворчого мистецтва у 4-х та 7-х класах загальноосвітніх навчальних закладів. (презентація Сєрих Л.В.).

До обговорення долучилися Карпенко В.І., заступник директора з навчально-виховної роботи загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 22 м. Суми та Іващенко І.І., методист Інформаційно-методичного центру управління освіти і науки Сумської міської ради.

Цікаво, доступно й практично-доцільно було проведено ділову гру з визначення етапів самоосвіти вчителів з образотворчого мистецтва.

Завершилася робота семінару «круглим столом», де було надано та узагальнено методичні рекомендації за темою «Особливості викладання образотворчого мистецтва у 4-х та 7-х класах загальноосвітніх навчальних закладів» проведеного обласного семінару.

Учасники семінару залишили позитивні дописи щодо проведеного семінару в «Книзі відгуків».

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO