Серпнева конференція працівників освіти - 2015

на головну resultСерпнева конференція для працівників освіти – ключовий і важливий захід, з якого розпочинається новий навчальний рік. Одразу після Дня Незалежності України – 25 серпня, колектив Сумського ОІППО зустрічав колег-педагогів у стінах Інституту на секційних засіданнях.

Учасники конференції активно розпочали свою роботу з настанов завідуючим районними (міськими) методичними кабінетами (центрами) відділів (управлінь) освіти, методистам-предметникам та керівникам методичних об’єднань. Усього займалося 17 секцій, які поєднали 460 однодумців, включно із методистами з питань психологічної служби та відповідальних за бібліотечні фонди.

За головування в.о. ректора Сумського ОІППО Нікітіна Ю.О., проректора з науково-педагогічної роботи І.В.Удовиченко, методистів СОІППО, були розглянуті актуальні питання освіти сьогодення, а також ухваленні рекомендації роботи секцій, які стануть вектором подальшої роботи освітян.

А вже завтра, 26 серпня, у Сумському обласному академічному театрі драми та музичної комедії ім. М.С. Щепкіна робота продовжиться у пленарному форматі, де буде прийнята загальна резолюція конференції.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO