Вітаємо колег!

jhgfhggfgjhЦього року у системі післядипломної педагогічної освіти, за ініціативи Університету менеджменту освіти НАПН України, було проведено Сьомий Всеукраїнський конкурс на кращу науково-методичну розробку.

Від Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на конкурс було надіслано дві роботи (Сєрих Л.В. та авторського колективу кафедри інформаційно-комунікаційних технологій).

За вагомий внесок у формування патріотизму та національної свідомості школярів робота «Мистецька спадщина Сумщини як засіб формування національної свідомості школярів» Лариси Володимирівни Сєрих, кандидата педагогічних наук, доцента кафедри теорії та методики виховання Сумського ОІППО відзначена дипломом лауреата.

Авторському колективу у складі: Антонченко Марії Олексіївни, кандидата педагогічних наук, доцента кафедри інформаційно-комунікаційних технологій Сумського ОІППО; Лабудько Степана Пилиповича, старшого викладача кафедри інформаційно-комунікаційних технологій Сумського ОІППО; Павленко Ірини Миколаївни, старшого викладача кафедри інформаційно-комунікаційних технологій Сумського ОІППО оголошено подяку за участь у конкурсі (лист Університету менеджменту освіти НАПН України від 07.08.2015 № 01-02/43).

Вітаємо колег та бажаємо подальших успіхів у науково-педагогічній діяльності!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO