Співпраця з Goethe-Institut триває!

головнаЗ 6 липня 2015 року на базі Сумського ОІППО розпочався двотижневий літній інтенсивний курс підвищення кваліфікації з удосконалення мовленнєвої та країнознавчої компетенції, методики та дидактики викладання німецької мови з подальшим складанням іспиту рівня В2 для 16 вчителів німецької мови загальноосвітніх навчальних закладів міста Суми, Сумської області, інших областей України. Курс триватиме до 17 липня.

Інтенсив відкрив Вальтер Деґен, Керівник відділу педагогічної кооперації з німецької мови Goethe-Institutв Україні. Він представив учасникам курсу двох висококваліфікованих викладачів-тренерів – пані Юлію Кажан та пані Іванку Голуб, які проведуть з учителями два тижні активних занять. Також присутні познайомились з пані Інною Корейба, заступником керівника відділу педагогічної кооперації з німецької мови Goethe-Institutв Україні.

Виконуючий обов’язки ректора Сумського ОІППО Нікітін Ю.О. провів зустріч із Вальтером Деґеном та Інною Корейба, під час якої обговорили перспективи подальшої співпраці в курсовий та між курсовий періоди. Юрій Олександрович подякував організаторів та отримав вдячні слова у відповідь, адже СОІППО з Goethe-Institut проводять масштабні заходи уже втретє.

На нашому сайті Вашій увазі «Щоденник інтенсиву».

P1015464  P1015470

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO