Міжнародні стандарти громадсько-активних шкіл у контексті сучасних змін

на головну result27-28 квітня 2015 року в рамках реалізації проекту «Розвиток громад в Україні шляхом впровадження програми «Школа як осередок розвитку громади», за підтримки Фонду Чарльза Стюарта Мотта, у м. Львів на базі готелю «Дністер» відбувся національний навчально-практичний тренінг для представників обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти за темою «Міжнародні стандарти громадсько-активних шкіл у контексті сучасних змін».

Мета тренінгу – обговорення використання та подальший розвиток міжнародних стандартів громадсько-активних шкіл у сучасному контексті змін: розвиток освітнього лідерства, ціннісної грамотності тощо.

Тренінг проводили: Кріс Джонс (Великобританія), директор Міжнародного центру вдосконалення громадсько-активних шкіл та Наталія Софій, директор Всеукраїнського фонду «Крок за кроком».

Від Сумської області у тренінгу взяла участь Юрченко Людмила Іванівна, методист по роботі з керівними кадрами Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

У рамках тренінгу розглянуто питання: «Громадсько-активні школи: важливість створення та розвитку»; «Цінності. Бачення і місія школи»; «Лідерство. Різниця між лідерством та менеджментом»; «Навички вчителів та адміністрації школи»; «Підтримка персоналу в громадсько-активній школі».

Учасники тренінгу отримали для використання в роботі методичні матеріали.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO