Контрольно-аналітична діяльність директора школи

на головнуОрганізація внутрішкільного контролю - один із найскладніших видів діяльності керівника освітнього закладу, що вимагає глибокого усвідомлення місії та ролі цієї функції, розуміння її цільової спрямованості та оволодіння різними технологіями.

15 квітня 2015 року, відповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, на базі Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 2 імені Д. Косаренка було проведено заняття обласної школи молодого управлінця «Контрольно-аналітична діяльність директора школи» для директорів загальноосвітніх навчальних закладів, які мають стаж роботи на посаді директора до 3-х років.

Мета заняття – ознайомлення учасників обласної школи молодого управлінця з організацією контрольно-аналітичної діяльності керівника загальноосвітнього навчального закладу.

Відповідно до програми заходу, методистом по роботі з керівними кадрами Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Юрченко Людмилою Іванівною було висвітлено питання щодо організації контрольно-аналітичної діяльності директора школи.

Питання удосконалення системи внутрішкільного контролю та підготовки керівника школи до аналізу відкритого уроку висвітлив у своєму виступі Токаренко Олег Михайлович, директор Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 2 імені Д. Косаренка.

Учасники обласної школи молодого управлінця відвідали відкриті уроки: української мови «Поняття про відокремлення. Другорядні члени речення» (8 клас) та фізичної культури «Баскетбол» (6 клас).

Директором загальноосвітнього навчального закладу та учасниками заходу був проведений змістовний комплексний аналіз якості знань, умінь і навичок, отриманих учнями на уроках, поєднання та взаємозв'язку цілей, змісту, форм та методів організації уроку.

Учасникам методичного заходу за напрямом «Контрольно-аналітична діяльність директора школи» були надані методичні рекомендації щодо організації роботи з цього напряму управлінської діяльності.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO