Інтерактивне заняття: Курс «Дошкілля»

image1У рамках внутрішнього освітнього аудиту з метою вивчення та поширення професійного досвіду викладачів кафедр з організації інтерактивного навчання зі слухачами курсів підвищення кваліфікації 10 березня 2015 року було проведено у відкритому форматі інтерактивне заняття з експрес-курсу «Дошкілля». Заняття проводили досвідчені викладачі Антонченко М.О. (кандидат педагогічних наук, доцент кафедри інформаційно-комунікаційних технологій) та Івашина Л.П. (старший викладач кафедри державного управління та педагогічного менеджменту). Зазначимо, що заняття було проведено згідно освітньої програми підвищення кваліфікації вихователів дошкільних навчальних закладів та розкладу навчальних занять.

 

Інтерактивне практичне заняття з теми «Програмне забезпечення курсу «Дошкілля»»  має за мету ознайомитись з програмним забезпеченням курсу «Дошкілля» та призначенням його складових, оволодіти практичними навичками первинного налаштування програми «Курс: «Дошкілля» та спрямована на розв’язання таких завдань: зробити первинні налаштування програми  «Курс: Дошкілля», ознайомитись з сайтом ІСУО (інформаційною системою управління освіти в Україні).

Відмітимо, що кожен з етапів заняття було проведено на високому методичному рівні з дотриманням регламенту. Для досягнення мети заняття викладачі активно використовували сучасні інформаційно-комунікаційні засоби, а саме, інтерактивну дошку та сервіси Інтернету, а також ділову гру.

Під час заняття слухачі продемонстрували вміння орієнтуватися в ЄДЕБО (Єдиній державній електронній базі даних з питань освіти), працювати з програмою «Курс: «Дошкілля»» та робити рефлексію своєї діяльності, яку відобразили у блозі http://lyudai.blogspot.com/

У числі запрошених колег заняття відвідали завідувач кафедри інформаційно-комунікаційних технологій, к. техн..наук, доцент Петрова Л.Г., завідуюча навчальним відділом Головач Е.В., методист навчального відділу Пащенко О.К., старший викладач кафедри інформаційно-комунікаційних технологій Ніколаєнко М.С.

Вивчення досвіду викладачів кафедр з організації інтерактивних занять та ділових ігор триває.

image5image3

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO