Переможці тренуються і готуються до всеукраїнських олімпіад

на головну resultСьогодні, 16 лютого, до Сумського ОІППО завітали учні, які недавно тут виборювали перемогу в ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін. Переможці зібрались в Інституті на відбірково-тренувальні збори, що триватимуть упродовж п’яти днів.

В актовій залі на настановчому занятті проректор з науково-педагогічної роботи Сумського ОІППО Удовиченко Ірина Віталіївна ознайомила учасників із планом та особливостями проведення відбірково-тренувальних зборів. Щодо кількості присутніх – зареєструвалось 80 учасників із 88 зазначених у списках.

Під час загальних зборів відбулося нагородження переможців ІІІ етапу олімпіад з інформаційних технологій компанією «Інтретелеком». Обіцяні нагороди знайшли своїх господарів. Олег Володимирович Троян, представник компанії

вручивІгнатьєву Ігорю Валерійовичу, щовиборов І місце серед учнів 11-х класів – Wі-Fі роутер з 12-ма місяцями безлімітного Інтернету; Петрову Сергію Віталійовичу, щовиборов І місце серед учнів 10-х класів – портативну батарею резервного живлення «PowerBank». Учні 10-11 класів, що вибороли ІІ місця відповідно, а це: Гаврилюк Катерина Миколаївна, Слуцький Дмитро Олексійович, Нечепорук Олександр Андрійович, Ахтирцев Ілля Іванович отримали від спонсорів подарункові сертифікати на акційну покупку коробкових рішень і 6 місяців безлімітного 3G Інтернету.

А далі робота тривала попредметно – у кожній групі за своїм розкладом. Більша частина учасників залишилась у стінах СОІППО, а переможці-інформатики продовжили роботу в Сумському державному університеті, на кафедрі комп’ютерних наук.

Тож побажаємо учасникам відбірково-тренувальних зборів максимальної уважності та сконцентрованості, а також позитивних емоцій від насичених навчальних днів, про які ми будемо розповідати у нашому щоденнику.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO