Засідання обласної школи молодого методиста

на головну resultВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти нам 2015 рік, 29 січня 2015 року на базі Сумського дошкільного навчального закладу № 15 «Перлинка» відбулося засідання обласної школи молодого методиста «Сучасний підхід до організації методичної роботи в дошкільному навчальному закладі» для спеціалістів управлінь (відділів) освіти, методистів дошкільної освіти Р(М)МК.

У процесі роботи школи молодого методиста слухачі мали змогу взяти участь у майстер-класі техніки декупаж, переглянути інтерактивну форму роботи з педагогічними кадрами «Акваріум».

Міщенко Л.Б., методистом Сумського ОІППО висвітлено питання щодо форм організації методичної роботи в дошкільному навчальному закладі та організації роботи творчої групи, як форми апробації новітніх освітніх технологій.

Адаменко Г.І., методист міського ІМЦ управління освіти і науки Сумської міської ради поділилася досвідом роботи та висвітлила питання організації роботи методичного об’єднання в дошкільному навчальному закладі.

Слухачам обласної школи молодого методиста надано електронну версію методичних рекомендацій щодо організації та використання різних форм методичної роботи у практиці своїй педагогічній діяльності.

IMG 2233 result IMG 2255 result

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO