Конференція «Формування підприємницької компетенції учнів у загальноосвітніх навчальних закладах»

ujkjdyf result17 грудня 2014 р. у Сумському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбулася конференція «Формування підприємницької компетенції учнів у загальноосвітніх навчальних закладах». Метою заходу було підведення підсумків дворічної роботи за польсько-українськими проектами: «Шкільна Академія Підприємництва-2» та «Уроки з підприємницьким тлом». Учасники конференції – шкільні лідери обох проектів, методисти та викладачі інституту.

Відкрив конференцію Медведєв І.А., в.о. ректора Сумського ОІППО. У ході роботи активне обговорення викликали теоретичні питання: «Компетентнісний підхід – запорука оновлення якості освіти» (Попов В.Д.), «Розвиток у учнів підприємливості та ініціативності – завдання сучасної української освіти» (Троіцька М.Є.); знайомство з досвідом роботи у проектах Шкільного клубу підприємництва «Друга хвиля» Кролевецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 ім. І.М.Лукаша (Федоренко І.Л.); формування підприємницької компетентності учнів на уроках географії та економіки, позакласних заходах Роменської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 (Бартош Є.М.)

Відбулась презентація посібника «Уроки з підприємницьким тлом». На майстер-класах учасники конференції познайомились з фрагментами уроків (Філатова С.Ю., Семененко С.М., Чешенко С.В., Дудецька Є.І.) що ввійшли до посібника і, отримавши досвід розвитку власної підприємливості та ініціативності, змогли ще раз упевнитись в актуальності даного напрямку роботи.

На закінчення роботи конференції у груповому обговоренні було визначено які саме методи, прийоми, підходи, позиції забезпечують підприємницьке тло уроків.

Учасники високо оцінили рівень проведення конференції, атмосферу, що панувала під час її роботи, висловили сподівання на продовження роботи.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO