НЕБЕЗПЕЧНИЙ ВПЛИВ ІГОР: ІГРОМАНІЯ, ЛУДОМАНІЯ, ГЕМБЛІНГ

gol1Ігроманія – одна з найнебезпечніших залежностей, оскільки людина, у якої  вона є, може дуже добре це приховувати і практично ніколи не звертається за допомогою.

Азартні ігри завжди викликали певний інтерес і привертали увагу різних верств населення, але разом із зростанням їх популярності постала серйозна загроза для молодого покоління. Неповнолітні особи стають об’єктом збільшеної уваги з боку різних гральних платформ, що спонукає їх приймати ризиковані рішення, і «втягує» їх у шкідливі звички.

Зростання доступності азартних ігор через: мережу «Інтернет», мобільні додатки та рекламні кампанії, сприяють тому, що діти та підлітки легко можуть звертатися до цих видів розваг без належного контролю батьків чи освітніх установ. Сучасний ринок азартних розваг є різноманітним: гра в казино, ставки на спортивні події, гральні автомати та азартні ігри в мережі «Інтернет».

Надмірне захоплення азартними та комп’ютерними іграми, відоме як: гральна залежність, ігроманія, лудоманія, гембінг-залежність, що виявляється у неконтрольованому бажанні продовжувати гру, навіть якщо це шкодить щоденному життю.

Головна особливість азартних ігор полягає в тому, що результат визначається випадково, і гравці не впливають на нього. Саме цей елемент ризику та невизначеності надає грі особливого інтересу. У такий спосіб, гра може перетворитися на проблему, мати серйозні фізичні, психологічні та соціальні наслідки.

Із метою запобігання ігровій залежності та формування культури відповідального ставлення до азартних ігор, рекомендуємо ознайомитися з брошурою «Азартні ігри – це лише розвага», підготовленою Комісією з регулювання азартних ігор і лотерей  (https://mgc-pd.kr.ua/nebezpeka-azartnix-igor-ta-igrovo%D1%97-zalezhnosti-sposobi-poperedzhennya-ta-likuvannya-igrovo%D1%97-zalezhnosti/).

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO