Український центр оцінювання якості освіти підготував демонстраційний варіант НМТ з української мови

golovnaМодель вступної кампанії уже визначена: вступники на перший курс закладів вищої освіти проходитимуть національний мультипредметний тест. Іспит не буде складнішим за традиційне тестування на ЗНО. Щоб переконатися в цьому, навчитися розподіляти час на виконання завдань із різних предметів, визначити теми, над якими варто ретельніше попрацювати, абітурієнтам потрібно буде виконати завдання демонстраційних варіантів НМТ.

Український центр оцінювання якості освіти пропонує учасникам тренувальні матеріали з української мови.   

Інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ, однак за структурою, типами завдань, тривалістю їх виконання демонстраційний варіант аналогічний до вступного тесту. 

На роботу з блоком демонстраційного варіанта «Українська мова» учасники матимуть 60 хвилин, протягом яких потрібно буде виконати 30 завдань.

Як під час проходження демонстраційного тесту, так і під час реального тестування, кожен зможе вибрати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи іншого завдання, змінювати варіант відповіді, а після завершення роботи, –  отримати результати тестування. 

Сьогодні багато потенційних учасників одночасно використовує тестувальник, тому можливі певні затримки у його роботі. Головне – не хвилюватися:  на реальному тестуванні такого не буде, адже кількість одночасних користувачів організатори будуть обмежувати.  Якщо ви не змогли відкрити тестувальника, спробуйте скористатися іншим браузером, а також перевірте налаштування систем безпеки на вашому комп’ютері, планшеті, телефоні.

Якщо у вас наразі повільний інтернет або немає можливості працювати протягом 60 хвилин за комп’ютером, планшетом, телефоном –  завантажте файл із демонстраційним варіантом НМТ на свій пристрій, виконайте завдання і звірте свої відповіді з правильними. 

Виконання запропонованого тесту допоможе: ознайомитися з технологією тестування; оцінити рівень підготовки; визначити теми, що потребують додаткової уваги; зорієнтуватися у часі, необхідному для виконання завдань.

Після виконання тесту учасник отримає правильні відповіді на завдання та результат у тестових балах.

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO