ОСВІТНІЙ МОБІЛЬНИЙ ЗАСТОСУНОК «AR BOOK»

golovnaКомпанія з розробки мобільних застосунків, за технологією VR/AR «FLEX REALITY», створила освітній мобільний застосунок «Ar Book» із набором лабораторних експериментів у доповненій реальності, що  допоможе вчителю, використовуючи сучасні технології, зробити навчання учнів більш цікавим та інтерактивним. Застосунок рекомендований Міністерством освіти і науки України.

Застосунок має простий інтерфейс користувача та офлайн-режим, щоби ним скористатися у разі нестабільного інтернет-з'єднання. За допомогою цього застосунку будь-який смартфон може стати 3D-лабораторією та сприяти демонстрації учням складних експериментів у доповненій реальності на будь-якій рівній поверхні, зокрема на столі. AR Book дозволяє спостерігати за цифровою симуляцією досліду та навіть узяти в них участь. Учні можуть ознайомитися з роботою механізмів, побачити візуалізацію процесів та явищ. Кожен дослід має звуковий супровід та інтерактивну частину.  Наразі у ньому доступно понад 200 лабораторних експериментів із предметів шкільної програми. 

Перелік тем й експериментів відповідає шкільній програмі Міністерства освіти і науки України.

Користувачам для перегляду доступні такі розділи:

  • фізика;
  • хімія;
  • астрономія;
  • біологія;
  • математика;
  • географія;
  • енциклопедія (можна переглянути 3D моделі тварин і динозаврів);
  • фізкультура.

Користувач може обрати, яким чином переглядати досліди:

  • із використанням AR-технологій (для цього потрібно навести смартфон та рівну поверхню й виконувати інструкції віртуального помічника, які висвітляться на екрані);
  • без використання AR-технологій (переглядати 3D-моделі на екрані телефону, у разі якщо смартфон не підтримує AR-технології).

За допомогою смартфона кожний учень може відчути себе науковцем і, незважаючи на зовнішні обставини, навчатись без обмежень.

Інформацію про покликання для завантаження мобільного застосунку AR Book розміщено на офіційному сайті комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти у рубриці «Вчимося в умовах воєнного стану» (підрубрика «Поради методистів навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку»).

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO