Підвищуємо ресурсність спеціаліста психологічної служби

01В умовах військових дій важко залишатись продуктивним та знаходити сили, адже наше тіло працює на максимальній потужності. Гормони стресу, задача яких мобілізувати тіло в критичній ситуації, також мають свій «термін придатності», тому можна спостерігати сильні коливання настрою від тривоги, злості, приливу оптимізму до повного спустошення та виснаження. Важливо усвідомити, що це абсолютно закономірні стани, які з часом змінюють один одного. Щоб звести до мінімуму руйнівні наслідки травматичних ситуацій, сприяти збереженню психічного здоров’я, необхідна психологічна допомога та психологічна підтримка як в умовах екстремальної/надзвичайної ситуації, так і після припинення дій такої ситуації.

З метою набуття навичок надання психологічної допомоги особистості, яка пережила травматичну ситуацію, та відпрацювання власних травматичних наслідків 26 травня 2022 року методистом навчально-методичного центру психологічної служби комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Анною РАСТРОСТА проведено онлайн-тренінг для  практичних психологів і соціальних педагогів закладів фахової передвищої, професійної (професійно-технічної) освіти та закладів інституційного догляду та виховання дітей.

Під час тренінгу учасники формували власну резилієнтність, оволодівали техніками самозцілення, а саме, техніками емоційної стабілізації через управління  диханням, відпрацьовували техніки зняття м’язової напруги, управління власними думками, уявою.  

Отримані знання і навички спеціалісти використають при наданні психологічної підтримки здобувачам освіти, педагогам, батькам.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO