ДЕНЬ БЕЗПЕЧНОГО ІНТЕРНЕТУ

golovna20 рік поспіль у другий вівторок лютого у світі відзначають День безпечного Інтернету (Safer Internet Day). Цьогоріч цей день відзначається 7 лютого 2023 року під гаслом «Разом для найкращого Інтернету».

Міжнародний День безпечного Інтернету запровадили у 2004 році представники мережі Insafe та INHOPE, за підтримки Європейської комісії, для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми й молоддю.

В Україні День безпечного Інтернету відзначається з 2009 року.

Цей день проводиться з метою залучення до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, це – запрошення для всіх до онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.

День безпечного Інтернету надає унікальну можливість для проведення заходів з безпеки онлайн разом зі всім світом: як у закладі освіти, так й в органах влади, бізнесових організаціях.

Для того, щоб дізнатися, як День безпечного Інтернету відзначається в світі та Україні слідкуйте за хештегами #SID2023 та #SaferInternetDay, #ДеньБезпечногоІнтернету у соціальних мережах.

Дізнатися більше про День безпечного Інтернету можна за посиланням: www.saferinternetday.org. Зокрема, інформацію про заходи в Україні (https://www.saferinternetday.org/web/ukraine/sid), а також про День безпечного Інтернету в Україні, можна віднайти у Фейсбуці за посиланням: https://www.facebook.com/UkraineSID.

На сайті Центру кращого Інтернету (День безпечного Інтернету – #ЦЕНТР КРАЩОГО ІНТЕРНЕТУ (betterinternetcentre.org) розміщено навчально-методичні ресурси: збірка есе «Мережевий» (https://cutt.ly/o9ZIUyy ), навчально-методичний посібник «Онлайк» (https://www.osce.org/files/f/documents/0/f/483533.pdf), робочий зошит для підлітків the Web We Want (Інтернет, який ми хочемо) (https://cutt.ly/d9ZOiAT), посібник для вчителів the Web We Want (Інтернет, який ми хочемо) (https://cutt.ly/u9ZOz8e), навчально-методичний посібник «Обачність. Пильність. Захист. Ввічливість. Сміливість» (https://nus.org.ua/wp-content/uploads/2018/08/PRESS.pdf) та інше. У матеріалах містяться розроблені вправи й інформаційні матеріали для висвітлення теми безпечної поведінки в інтернеті у професійній діяльності з дітьми, молоддю та професійними спільнотами; теоретичний матеріал про безпечну поведінку в інтернеті, опис занять і тренінгових вправ з розвитку в людини компетентностей безпечної поведінки в інтернеті тощо.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO