ЗАХИСТ НАУКОВО-ДОСЛІДНОЇ РОБОТИ ВИСОКО ОЦІНЕНИЙ НАУКОВО-МЕТОДИЧНОЮ РАДОЮ МОН УКРАЇНИ

viber image 01З червня 2019 року і по травень 2021 року тривала робота колег-науковців над ІІІ (формувальним) етапом дослідно-експериментальної роботи за темою «Теоретико-методичні засади розвитку особистісно-професійної компетентності педагога в системі післядипломної педагогічної освіти». І ось, 13 травня 2021 року у Міністерстві освіти і науки України відбувся успішний захист пройденого етапу.

Формувальний етап експерименту був спрямований на апробацію концептуальної моделі розвитку особистісно-професійної компетентності педагога в системі післядипломної педагогічної освіти. Усі завдання були виконані вчасно і у повному обсязі.

До найбільш важливих результатів науково-дослідної та науково-методичної роботи підрозділів Інституту слід віднести підготовку й видання наукової та науково-методичної друкованої та електронної продукції. Тільки за звітний період підготовлено 611 наукових видань, серед яких найбільшого значення набули одноосібні та колективні монографії, навчально-методичні посібники із грифом МОН, підручники, інші наукові праці, зокрема й ті, що розміщені в наукових журналах, які входять до наукометричних баз Scopus та Web of Science.

Науково-методична комісія Науково-методичної ради Міністерства відзначила високий рівень звіту ІІІ етапу наукової теми, який презентували Сергій Грицай, проректор з наукової роботи Сумського ОІППО, кандидат педагогічних наук, доцент та Алла Вознюк, завідувач кафедри психології Сумського ОІППО, доктор психологічних наук, професор, керівник Центру компетентнісно-орієнтованої освіти інституту.

Юрій Завалевський, перший заступник директора Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», доктор педагогічних наук, професор відмітив актуальність проведеної науково-дослідної роботи науковцями інституту, зазначивши, що велика кількість закладів загальної середньої та вищої освіти чекають на результати дослідно-експериментальної роботи, і запропонував підвести підсумки експерименту у листопаді 2021 року проведенням Всеукраїнської конференції на базі Сумського ОІППО.

Члени комісії вказали на високий, взірцевий рівень підготовки звіту з наукової теми, а також затвердили програму IV (узагальнювального) етапу дослідно-експериментальної роботи.

На досвіді ми впевнились, що командна злагоджена робота всіх зацікавлених завжди не лише є ефективною, а й приносить позитивний результат, а іноді і визнання на досить високих професійних щаблях.

Вітаємо причетних колег, сподіваємось на співпрацю і в подальшому!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO