Упровадження програми з попередження торгівлі людьми в інститутах післядипломної педагогічної освіти

на головну resultУкраїнським фондом «Благополуччя дітей», за підтримки представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні та за фінансової підтримки Канадського Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку, розпочато проект «Упровадження програми з попередження торгівлі людьми в інститутах післядипломної педагогічної освіти», який розрахований на три етапи – з жовтня 2015 року по липень 2016 року та реалізується за сприяння Міністерства освіти і науки України, (Наказ МОНУ від 19.07.2012 № 827 «Про затвердження плану заходів щодо запобігання торгівлі людьми на період до 2015 року», лист МОНУ від 28.05.2015 № 1/9-264 «Про програму виховних заходів «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція»).

З 28 жовтня по 30 жовтня 2015 року у м. Дніпропетровськ відбувся перший семінар-тренінг, участь у якому взяли команди: Сумської, Дніпропетровської, Черкаської областей. Від Сумської області взяли участь у заході Давидова Ю.І. – методист з виховної роботи Сумського ОІППО, Каленик О.В. – завідувач навчально-методичним відділом післядипломної освіти Сумського ОІППО, Кирилова Т.В. – методист з виховної роботи районного методичного кабінету Великописарівської районної ради, Брянцева С.М. – методист з виховної роботи Путивльської районної ради, Коваль Т.М. – методист психологічної служби управління освіти Охтирської міської ради, Козловська І.С. – методист з виховної роботи методичного кабінету Конотопської районної ради, Побивайло Т.М. – методист психологічної служби методичного кабінету відділу освіти Глухівської районної ради.

Під час участі у семінарі-тренінгу тренерами Українського фонду «Благополуччя дітей» була презентована програма для учнів 7-11 класів «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція» (схвалено МОН України для використання у загальноосвітніх навчальних закладах
протокол № 3 від 06.09.2011).

Учасників семінару ознайомили з чотирма блоками програми (ставлення до себе; ставлення до інших; ставлення до діяльності; ставлення до навколишнього світу), інтерактивними вправами, дидактичними матеріалами «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція».

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO